Wednesday, December 17, 2008

PERTUNANGAN DHIYA


Dear Dhiya & Gjo, congratulations.....im waiting for ur wedding day lak...

Saturday, November 29, 2008

YANA





p/s:(dear geecantik,TQ a lot...i try buat macam yang u ajar..and this is the result...santek)



Saturday, November 22, 2008

kursus mekap

This is my latest beauty class that i've attend...HEALTH & BEAUTY IN ENHANCING THe CONFIDENCIAL LEVEL.
Class ni organized by school of diploma studies, IKIP international collage, kat Hotel Seri Malaysia Kuantan then mostly budak-budak ikip dan staff- staff IKIP college la yg join kursus ni.
Awal-awal dimaklumkan speaker for session building confidence through mekap adalah Encik Afifi M Taib, lecturer Faculty Of Artistic and Creative Technology Uitm S.Alam.Teruja aku nak tgk hasil make up by him.But last minute cancel then Pn. Safiyah (Kak P) from Diyana Beauty & Mekap Academy, Kuantan replaced him.
Sebenarnya aku dah biasa dengan kak P cos die jugak merangkap supplier mekap-mekap and tools aku...and assistant-assistant kak P pun aku dah biasa jumpa masa pergi ke akademi dia.
Macam biasa, kitorang ditunjukkan demo utk kasual mekap, dinner mekap dan mekap pengantin.
Well, so far not bad and aku enjoy jer...jumpa kawan-kawan baru sambil tambah link meluaskan empayar bisnes mekap aku ni..hehehe...


Add Video