Wednesday, December 30, 2009

Pertunangan Nor





Gambar-gambar yang menarik ni ihsan dari photographer, Abg Zahar.
p/s: buat Nor dan pasangan, tahniah. Semoga cepat-cepat naik pelamin (^-^)

Monday, December 14, 2009

Check List

*update*

Alhamdulillah. Booking untuk bulan March 2010 untuk minggu cuti sekolah dah semakin full. Masing-masing dah start booking photografer, jurusolek, pelamin siap-siap untuk hari bahagia masing masing. Rasanya dah tak terlalu awal booking di buat memandangan tarikh pada minggu cuti sekolah tu memang menjadi rebutan ramai pasangan. So kepada customer yang masih berminat nak gunakan khidmat solekan saya, korang boleh semak tarikh yang dah di booking dan di reserved untuk customer. Masih ada lagi tarikh yang kosong. First come (with deposit) first serve okey. (^_^)

Januari:
16.01.10, Sabtu - Paka *done

Febuari:
14.02.10, Sabtu - Pjah Dungun *done
27.02.10, Sabtu- Along mama *done

March
03.03.10, Rabu - Ila (malam) *done
04.03.10, Khamis - Ila (outdoor) *done
05.03.10, Jumaat - Ila *done
06.03.10, Sabtu - Abg Azam Paka *done
13.03.10, Sabtu - Along (pagi)
13.o3.10, Sabtu -Along (tengahari)
13.03.10, Sabtu - Ain Paka (malam)
14.03.10, Ahad - Ida Seberang Pintasan (pagi)
14.03.10, Ahad - Ain Paka (tengahari) ~postpone~
19.03.10, Jumaat - Balai Besar (petang)

Mei
01.05.10, Sabtu - Diha (pagi dan tengahari)
22.05.10, Sabtu - Nasa Paka
28.05.10, Jumaat - special reserved
29.05.10, Sabtu - special reserved

Jun
05.06.10, Sabtu - special reserved
11.06.10, Jumaat - Rina Dungun

September
16.09.10, Khamis- Iklima Dungun
17.0.10, Jumaat - Pijah Kg. Baru

Tuesday, November 17, 2009

Persandingan Sarah


p/s: sorila, gambar sangat tak memuaskan dan kurang jelas. semua nya guna flash sebab cahaya bilik pengantin agak suram. tapi nak buat camne dah ini je gambar yang ade huhuhu. bila dah dapat gambar lawa dari pengantin nanti, cik andam uploadkan yang baru. huhuhu.

Masih Lagi Beroperasi

Salam,

Dah lama cik andam tak post kan entry mekap customer kat blog ni. Job-job yang dah settle memang banyak tapi mostly takde gambar yang elok serta keadaan masa yang terhad nak siapkan pengantin memang tak sempat untuk cik andam nak curik-curik ambik gambar customer. So terpaksalah cik andam tunggu ihsan dari photographer pengantin atau pengantin kot-kot sudi nak emelkan gambar dorang. Dan untuk customer-customer yang nak menggunakan khidmat cik andam, jangan bimbang sebab cik andam masih aktif cuma blog mekap je yang tak berapa nak aktif di update. Apa-apa pun cik andam akan usahakan jugak untuk dapatkan dan upload gambar-gambar dorang tu.

Tuesday, September 22, 2009

Pertunangan Ana

Alhamdulillah. Walaupun masih lagi dalam mood beraya, tapi cik andam dah pun start pegang berus pada raya ke-3. Kali ni saya mekapkan Ana untuk majlis pertunangannya. Orangnya kecil molek dan masih muda. Bagusnya muda-muda dah sampai jodoh. Terima kasih tak terhingga untuk layanan mesra Ana dan keluarga. Dan tak lupa jugak terima kasih untuk sepupu Ana iaitu Iela sebab rekemenkan cik andam untuk mekapkan Ana. Panjang umur kita jumpa lagi untuk job seterusnya.

p/s: kening Ana tak di-usik pun. Atas permintaan empunya badan. Mekap pun sengaja dipilih warna yang natural dan dan pinkish sesuai dengan usia Ana yang masih muda ni.

Saturday, September 5, 2009

Untuk Makluman

Dear my customer,
Harap guna kan kemudahan no telefon dan maklumat yang diberi hanya untuk urusan booking dan yang berkaitan dengan mekap sahaja. Lain-lain yang tidak ber-kaitan adalah tidak di layan dan sekiranya masih berlaku juga, sebarang tempahan hanya akan boleh di buat melalui emel, ym dan chat box sahaja. Saya mengambil kira supaya urusan tempahan dapat di lakukan dengan lebih cepat dan efektif memandangkan ada kesukaran di pihak customer untuk menghubungi saya sebelum ni, namun jika penyalahgunaan terus ber-laku, perlu saya maklumkan bahawa urusan melalui telefon mungkin tidak akan di teruskan lagi selepas ini. Harap maklum.

p/s: sebarang urusan perbincangan mengenai tempahan dan mekap sangat-lah di alu-alukan namun adalah lebih baik sekiranya dilakukan sendiri oleh pihak perempuan atau mana-mana wakil perempuan sahaja bagi mengelakan sebarang kejadian yang tak diingini.

Sunday, August 30, 2009

PERSANDINGAN DYA

persandingan
persalinan ke-2
nikah

PERSANDINGAN ZIRA



Job ni dah lama buat tapi tak dapat nak publish disebabkan belum dapat gambar dari pengantin/official photografer. So semua gambar ni dari kamera sendiri. Tak banyak dan tak berapa clear. Dear zira, nanti kalau ada masa, hope zira boleh emel sekeping 2 gambar u yang comel-comel ni kat yna ok. Apapun, sangat senang kerja dengan u. All the best.

Thursday, July 16, 2009

Tuesday, June 16, 2009