Monday, April 11, 2011

Kelas Solekan Akan Datang

Salam semua pengunjung blog cik andam,




Di atas permintaan rakan-rakan dan pengunjung blog semua serta kepada yang dah mula bertanya, insyallah cik andam dalam perancangan untuk kembali mengadakan kelas solekan bergantung kepada sambutan dan sokongan daripada rakan-rakan serta yang berminat untuk menyertai. So sekiranya ada dikalangan anda yang berminat menyertai KELAS SOLEKAN ASAS atau KELAS SOLEKAN PENGANTIN, jangan segan-segan sms atau hubungi cik andam di 013-9525876. Insyallah, sebagaimana kelas-kelas yang terdahulu, cik andam akan cuba adakan kelas tersebut di Mayangsari Resort, Dungun. Bayaran bagi KELAS SOLEKAN ASAS SEBANYAK RM50 sahaja dan KELAS SOLEKAN PENGANTIN SEBANYAK RM150. Sijil, peralatan mekap, serta jamuan ringan akan disediakan. Kepada yang request cik andam adakan kelas di Kuala Terengganu, Insyallah sekiranya sambutan menggalakan daripada peserta Kuala Terengganu, akan cik andam usahakan ke sana. Tunggu ye semua. So kepada yang berminat, jangan lepaskan peluang. Kali ni cik andam akan buka kelas untuk 25 orang peserta. Sebarang perubahan dan tarikh akan di maklumkan semula. TQ.

4 comments:

marinahunny said...

menarik.. tp kena tengok tarikh dulu ye ;)

Puteri Qis Balqis said...

nak join..tapi duk muadzam..klu lehjoinpun yg kat kemaman..awak duk kat ne ek??

ynadona said...

marina: eh eh eh...kang dah terer akak...nak join lagi kah?hahahaa.sijil dah siap tau...nanti ade masa nak amik bitau yna k...

puteri:so far sy ngajor kat kolej komuniti kemaman utk asas solekan, kalo solekan pengantin, buat kat dungun je buat masa ni...

e.a.s.s said...

bila next class ye? macam nk join la utk class asas solekan..