Saturday, November 20, 2010

Simple Daily Mekap For Outing/ Office





Ini adalah student yang join kelas mekap cik andam yang di-buat di kolej komuniti kemaman baru-baru ni. Mekap yang simple sesuai sebagai daily mekap untuk outing atau pun ke pejabat. Tak perlu pemakaian bulu mata, shading atau pun countoring. Ringkas dan senang di-aplikasi kan. Sesuai untuk student dan remaja.

3 comments:

mohammad said...

salam ziarah

Berusaha n tawaqal!! said...

Thanx lina..yang ni la yg nisa nk tgk..simple make up untuk pergi keje..
tp cmne kalo nk solat,..nk basuh cmne?..senang ke x?

ynadona said...

make sure nisa bawak wipe tissue atau baby oil utk bersihkan mekap.even pakai bedak je sekali pun ,nak solat kena cuci bersih2 dulu kan.so same jugak.lepas solat,boleh pakai balik mekap ni.sebab sng dan x perlu bwk byk brg.